Jubileum themazondagen rond Nederlands-Indië en Indonesië

Op zondag 22 november 2015 begint de tiende reeks themazondagen op het Landgoed Bronbeek te Arnhem.

In dit Cultureel programma verzorgen sprekers vier themazondagen voor iedereen met historische en culturele belangstelling voor het voormalige Nederlands-Indië en het huidige Indonesië. Het tiende seizoen wordt op 22 november geopend met de jubileumthemadag ‘Het woord is aan u! Tien jaar themazondagen’. Sprekers uit het publiek van het afgelopen decennium zullen dan met korte bijdragen hun passie voor Indië delen met de toehoorders. De themadagen vinden plaats in het reünie- en congrescentrum Kumpulan van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De thema’s van de overige drie zondagen zijn:

  • Sumatra (17 januari 2016)
  • Reizen door Indië (21 februari 2016)
  • Vrouwen in Nederlands-Indië (20 maart 2016)

De themadagen worden georganiseerd door een samenwerkingsverband van de Stichting Indisch Erfgoed, Museum Bronbeek en de Stichting Klein Bronbeek.

Voor de jubileumzondag 22 november 2015 geldt een jubileumtarief van € 22,- en de overige dagprogramma’s kosten elk € 27,- (inclusief koffie of thee met spekkoek, Indisch buffet en een consumptie). Er is geen kaartverkoop ter plaatse. Inschrijven voor elk afzonderlijk programma kan uitsluitend via een inschrijfformulier, verkrijgbaar op aanvraag via Loket.KTOMM.Bronbeek@mindef.nl. Per arrangement zijn 250 plaatsen beschikbaar. Honden zijn op het Landgoed Bronbeek niet toegestaan.

Meer informatie op www.bronbeek.nl (Activiteiten) en op www.indischerfgoed.nl (Evenementen).